מהזה א- מיני? מתוסבכת מינית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/12/2017 | 18:03 | מאת: שרון

האם זה מי שלא מפנטז או מרגיש חשק או עוררות או תשוקה? וגם מי שלא מאונן? בוא נגיד שמין לא דבר שעובר בראשי ולא מחפשת קשרים עם גברים בשביל זה. מצד שני שיש בחור אז אני מרגישה שקשה לי בקצב שלהם. ואולי זה בגלל שאין לי תשוקה אליהם וגם לא עוררות. וגם אם יש קצת משיכה אז עדיין זה לא אומר שאני רוצה לקיים יחסים. אני לא מבינה למה אני ככה? ולמה יש לי הרבה מעצורים? אוסיף ואומר וסליחה שאני אומרת את זה אבל שלפעמים זה נשמע לי דבילי לדחוף מישהו לתחת ולא מבינה מה המהומה. וזה קורה כשיש בחור שמתחיל איתי וא זאני חושבת איתו?? ולפעמים זה נראה לי יחסי כוחות ולפעמים גם זה ברור לי שמין זו תוצאה של אהבה.

שלום רב את מעלה סוגיה כואבת ומורכבת- יש אנשים שאומרים על עצמם שהם א-מיניים ויש גם פורומים כאלה, אבל כל אדם הוא עולם ומלואו והנושאים האלה מורכבים. האם יש לך קושי עם מגע בכלל, האם יש לך נסיון באוננות? האם עברת טראומה מינית או ניצול מיני? כדאי לפנות למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים