שאלה למרים ברנר חשק.....

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/11/2017 | 18:16 | מאת: דריה

היי, לא יודעת איך לשאול את זה...אני בתולה. אבל אף פעם לא הרגשתי צורך לקיים יחסים. אין מישהו שבא לי עליו. לא מקנאה שלאחרות יש בנ"ז לפעמים אני חושבת שאני נמנעת כל חיי מבנ"ז כדי לא להגיע לקטע הזה. כדי שלא אצטרך לרצות אותם במין. הבחורים שאני מכרה לא מושכים אותי, להפך כשהם מתחילים איתי ואני ישר חושבת עליהם בקטע מיני אז חשה דחייה לכן לרובם לא נותנת טלפונים. אם יש מישהו נחמד או בהתנהגות אז מהניסיון שלי ברגע כשהייתי מוסרת טלפון והיינו נפגשים תמיד הייתי נלחצת כי הם נמשכים אליי, חלקם ישר נוגעים בי או מנסים לנשק. ואז אני לא רוצה. לא רוצה כי אני לא נדלקתי עליהם והם פתאום דוחים אותי !! חלקם פתאום לא נראים לי גבריים. ולא רוצה כי אני לא מאוהבת בהם. גם קשה לי להתאהב.. אני מוכרחה לציין שאני אף פעם לא יודעת מה אני רוצה.. אבל לא צריך לחשוב יותר מידיי צריך להרגיש ואני לא מרגישה. אף פעם לא בא לי כלום גם לא מגע קל. כי זה אדם זר לי. ממה זה נובע? ויש לציין שזה לופ שתמיד קורה. עוד דבר אין לי חשק מיני נראה לי.. כלומר אני אפילו לא יודעת מה זה כי אני לא רוצה.

שלום רב, את שואלת שאלה מאוד חשובה ומורכבת. האם יש לך נסיון באוננות? האם חווית פעם הנאה מגרוי מיני? האם את אוהבת ליטוף חיבוק נשיקה( על הלחי) מבני משפחה או חברות? האם היו לך פנטזיות מיניות או רומנטיות? האם חווית טראומה מינית בעבר או ניצול מיני? האם יש לך חברות או חברים קרובים? כדי להבין למה את לא מעונינת בקשר אינטימי ומיני חשוב שתגיעי לטיפול מיני אישי מוסמך אצל מטפל(ת) מיני(ת) עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם ( אצר המטפלים המיניים המוסמכים) לטיפול אישי מיני משולב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים