פחד ממין ומאינטימיו גופנית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/10/2017 | 23:33 | מאת: ל

שלום לסקסולוגית, יש לי קצת פחד מאינטימיות מהסוג של הימנעות מקשר מהבחינה הרגשית אבל זה בעיקר גם נובע מהפחד ממין. איטראקציה ראשונית עם גבר מעוררת בי גועל וזה כנראה גם קשור לחשק המיני. מצד שני הלופ הזה נגרם כי הכל אצלי קורה מאוד מהר כבר בדייט ראשון לעומת חברותיי שאצלהן הקשר יותר חברי ועדין ואצלי הם יותר נמשכים. ואולי בגלל זה נוצרה אצלי הרתיעה כי הכל נראה לי כל כך מהר ולא ברור בטיב היחסים והמגע. מעבר לזה שניגוד לחברותיי אותי כן הטרידו מינית אם במלל ואם במגע ואני יותר מפוחדת ונזהרת. דבר אחרון, תפיסת עולמי לגבי גופי היא מאוד מאוד שלילית עד כדי כך שאני חיה "בכלא" ומסתירה אותו בניגוד לבנות אחרות עם ביטחון עצמי עודף אז עד כמה כמה זה מקשה עליי בכל נגיעה ואני ישר קופצת. חשוב מאוד להדגיש! שאם יש גבר שאני מכירה מהיכרות קודמת נניח לימודים חוג..ונעים לי בחברתו כלומר יש חיבה והוא נותן לי להרגיש טוב עם עצמי כלומר מקבל אותי כמו שאני מסתכל עליי כאדם ולא כאוביקט אז ברור שנוח לי עם מגע אבל תמיד קשרים אלו היו אפלטונים ולא התקדמו. הבחורים שאני יוצאת איתם הם ללא הכירות וכבר על הפגישה הראשונה הם מקדמים עניינים כבר על ההתחלה דוגמא: אני יושבת עם מישהו וכבר מתחיל ללטף לי את הירך וזה כזה מעצבן. או שם עליי יד את הזרוע ומקרב את הפנים שלי אליו או פתאום מסתובב לתת נשיקה וזה דייט ראשון ואנחנו לא בסופו. אני יודעת שאני צריכה לעצור אותם ואני עושה את זה אבל כל ההתנהגות הזו כולל התנהגות מלל וכל היחס של גברים אליי ברחוב גם מבחינת צורת החיזור שלהם גורמת לי להרגיש שאני רק אובייקט מיני ושלא מתעניינים בי. והאמת שזה כך כשהם מבינים שאני לא בקטע או ילדה טובה הם נעלמים. לצערי כבר יש לי המנעות מלצאת כי לא כיף לי ולא רוצה לעמוד בסיטאציות שכל פעם חוזרות על עצמן. ודבר אחרון אין הם בעיה להעביר ביקורת עליי כבר בדייט ראשון כמו על החזה הרגליים בקיצור חתיכת בשר. השאלה אין אני יוצאת מהפחד הזה ואיך אני משנה את תפוס החשיבה שלי לגבי בחורים ואיך אני מוצאת מישהו שונה? ואיך אני משפרת את הביטחון שלי לגבי הגוף שלי כי גם אם יבוא מישהו חמוד אני מרגישה שיש לי בעיה. תודה תודה

שלום רב את מתארת בצורה מאוד ברורה את הלופים שאת נכנסת אליהם, את המקור שלהם שגורם להמנעות מינית ואינטימית. וזה נותן כוון לגבי הטיפול. את מדברת קצת בשחור-לבן ובהכללות על גברים , אולי את משליכה עליהם ומפרשת אותם שכולם רואים בך רק אוביקט מיני-בגלל החרדות שלך ובגלל ההטרדות המיניות שעברת. כדאי שתפני לטיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

29/10/2017 | 20:57 | מאת: ל

תודה. אבל רציתי לשאול אם חרדה גורמת לחוסר חשק מיני מוחלט או כל מחשבה על זה? כי בלי קשר לבנ"ז רק המחשבה... יש בזה אפילו משהו שמעורר גועל אני לא יודעת למה ולמה אני ככה? אולי בתת המודע אני כועסת על גברים? ומאוד קשה לי ליצור קשר עם בני המין השני ונמאס לי. כלומר טוב לי מה שנקרא קשר אפלטוני שמחבבים אותי וזה בלתי ניתן מצדם הם פשוט מתאדים ממש אחרי הדייט או החיזור אם הם מבינים שאני לא בכיוון של זוגיות. ואז זה עוד יותר שובר אותי כאילו שאני לא מעניינת.. כלומר מגביר את התחושה של אובייקט. כמה זמן נמשך טיפול שכזה בממוצע?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים