ד"ר אברמוב את התקווה האחרונה שלי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/09/2017 | 22:07 | מאת: דוריה

היי ד"ר אני בת 26 ונוטלת גלולות כבר 6-7 שנים ולא כדי להגן על עצמי מהריון אלא בגלל זקיקים/ציסטות בשחלות. רופאת נשים אחת טענה שלא מדובר בשחלות פוליציסטיות אבל עדיין עליי ליטול גלולות קבוע כדי שהזקיקים יעלמו מהשחלות ולמזער שיעור יתר ואקנה. רופאת נשים אחרת כן קבעה שמדובר בשחלות פוליצסטיות. אני לא יודעת למי מהן להקשיב, למרות שההגדרה פחות חשובה לי, מה שחשוב לי זה לדעת האם לנצח אצטרך לקחת גלולות? (לפני 3 שנים כשהפסקתי לקחת לחצי שנה הציסטות/זקיקים חזרו והמחזור היה לא סדיר יכל אף לא להגיע חודש חודשיים) לקחתי יסמין שנה וחצי עכשיו...היא עשתה לי יובש בנרתיק ופטריה חוזרת שתי בעיות שבחיים לא סבלתי מהן. החליפו לי היום לפמינט אני מקווה שזה יעזור ולא יהיו לי את התופעות האלה כי זה נורא פוגע בקשר שלי ושל בן זוגי. שתי שאלות לי אלייך: 1. האם באמת נחרץ גורלי לקחת גלולות כל הזמן בגלל שחלות פוליציסטיות? 2. על איזו גלולה את יכולה להמליץ שלא תגרום ליובש ופטריה בנרתיק?

הטיפול לשחלות פוליציסטיות זה באמת גלולות. לא לקחת כל החיים אלא כל עוד תרצי למנוע הריון לגבי יובש כתוצאה מגלולות התגובה של אישה לגלולות מסוימות היא מאוד אינדבידואלית ולכן צריך לנסות סוגים שונים של גלולות כדי להתאים לך . בכל מקרה עשי מנהג אחרי כל מקלחת למרוח שמן שקדים או קוקוס בפתח הנרתיק כדי למנוע יובש

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים