בתוליות מאוחרת בגלל פחד

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/03/2017 | 21:32 | מאת: אחת

שלום, האמת שבגיל 25 כבר ידעתי שלא יהיה לי בנ"ז כי אני פשוט לא מסוגלת וממש בכיתי יש לי דימוי גופני מאוד אוד נמוך על עצמי גם עם נשים אני כל הזמן דואגת שלא יראו את גופי ולא יכולה שנוגעים בי. אף פעם לא הכרתי מישהו עדין שתהיה חברות שבכלל אוכל להתאהב בו שאכיר אותו ישר ידיים. אני יודעת שאני שולטת בקשר ובכל זאת מעבר לזה שגדלתי בסביבה עם לחץ חברתי מאוד רב על לקיים יחסים והרגשתי שאני לא מסוגלת עם הבחורים שאני מכירה אני גם התאהבתי בהם ואף אחד לא היה חבר. השנים עברו... גם גדלתי בבית שגרם לי לא לרצות להתחתן בכלל אני גם לא חרמנית ולא מתעניינת במין כמו אחרות אני לא יודעת למה אני ככה אולי זה מהחרדה העמוקה עד למצב שאין חשק בכלל להכיר כי אז אני אצטרך שיגעו בי? אפילו לא התנשקתי כי תמיד דחיתי אותם זה טיפשי לנשק מישהו שרק מכירים בדייט. המחשבה שידעו שאני בתולה כמובן הוסיפה להימנעות מגיל צעיר ואני בעצם אף פעם לא מרגישה שאני רוצה שאני עם בחור אפילו החיבוק שלהם לא נעים לי כי זה סתם מגע. איך יוצאים מזה איך אבוא למישהו שיידע? רק המחשבה הזו מזעזעת כי כולם קוראים לזה הפרעה נפשית.

שלום לך השאלות שאת שואלת מורכבות ודורשות שיחות טיפוליות וברור יותר מעמיק. אל תחששי לפנות לטיפול, המצב הזה יכול לנבוע מסיבות שונות כמו חוסר בטחון, הערכה עצמית נמוכה, חשש להיפגע, התנסויות בעבר שבהן נפגעת ועוד.תפני לטיפול דרך אתר איט״ם, למטפלת או מטפל עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכלוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים