אוטיסט בן 21

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

17/07/2013 | 00:19 | מאת: חן

אחי אוטיסט בתפקוד נמוך, יהיה בן 21 ומסיים השנה בית ספר. אנחנו מחפשים לו מסגרת לשעות הבוקר. הוא מאוד מתחבר אל כלבים ורציתי לדעת אם קיימת מסגרת שכוללת אינטרקציה עם כלבים? או אם יש מקום שאפשר לארגן לו חוג בשעות הבוקר אנחנו מאזור השרון תודה!

שלום חן, במרכז לרכיבה טיפולית בישראל, אשר ממוקמת בכניסה לישוב תל מונד. ישנה כלביה טיפולית. הכלבייה פעילה גם בשעות הבוקר וניתן בשמחה לשלב את אחיך בשיעורי טיפולי עם הכלביים. בשלב הראשון תוזמנו יחד עם אחיך לאינטק ראשוני, בו יסבר לכם כל מה שתרצו לדעת. ובו נוכל לפגוש את אחיך ולהתאים לו את המסגרת הנכונה לו. לפרטים נוספים תיצור קשר בשמחה עם המרכז בטלפון: 09-7365880

26/07/2013 | 16:41 | מאת: חן

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים