אני מעוניינת לדעת האם ישנם חוות שיש בהן רכיבה טיפו

דיון מתוך פורום  רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים

22/10/2009 | 17:22 | מאת: אירית קרמל לוי

רכיבה טיפולית באזור ראש העין אני עובדת סוציאלית בבה"ס מפתן בראש העין והבני נוער התעניינו מאוד ברכיבה טיפולית אשמח אם תוכלו לחבר אותי לחוות כאלו תודה רבה אירית

שלום אירית, אני מציעה לך לחפש ברשת. ובאתר של התאחדות הספורט לרכיבה. אני בטוחה שתמצאי משהו. בהצלחה!

25/10/2009 | 21:25 | מאת: עינת

התשובה היא שמאוד קרוב אליכם בראש העין ישנה חוות נחשונים והם עוסקים ברכיבה טיפולית עם נוער בסיכון , בהצלחה אירית

25/10/2009 | 21:26 | מאת: עינב

קרוב אליכם בראש העין ישנה חוות נחשונים הנותנים מענה לנוער בסיכון , בהצלחה אירית

מנהלי פורום רכיבה טיפולית וטיפול בעזרת כלבים