חרדת אסלה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

30/01/2011 | 20:09 | מאת: אביב

דר' קושניר שלום, בתי בת 3 וחודשיים לא מוכנה לעשות קקי בטיטול. הכל החל עם . תהליך הגמילה שהיה לפני שנה וחצי. מאז חיינו פשוט סיוט. הילדה מתאפקת ימים שלמים (לפעמים עשרה ימים), הולכת לשירותים עשרות םעמים ביום אך כשמגיעה טוענת ש"אין לי אין לי". ניסינו הכל - טיפול פסיכולוגי, מרככי צואה בכמויות גדולות וכלום לא עוזר. זה הגיע למצב שאנחנו מחליפים לה תחתונים 7-8 פעמים ביום. מה עושים??? אנחנו חסרי אונים!!!

כיום ישנם פתרונות יעילים ביותר לבעיה במסגרת מרפאות המתמחות בטיפול ב חרדת אסלה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים