בת 16

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/10/2016 | 07:42 | מאת: שרית ניידיק

ת 16,היתה, מטופלת אצלך בסביבות גיל 6 וחצי למשך כשנתיים)בחיפה(. במהלך הטיפול גם בתוספת של מינרין. לא, עזר... כל הבית קם, חוץ מהילדה. בגיל 13 ,בהליך גרושים, כשהאב עזב את הבית לתקופת ניסיון, הילדה היתה יבשה למשך חצי שנה. עם חזרתו הביתה, חזרה ההרטבה. לאחר כארבעה חדשים עזב סופית, אבל, בארוע אלימות כלפי הבת. מאז ועד היום, היא מרטיבה. בדיקות רפואיות בצענו, לפני כשבע שנים, אולטראסאונד ציסטוגרפיה, הכל היה תקין. נשאר ההיבט הרגשי, היתה בטיפול, לא שתפה פעולה,ולא חוותה תוצאות חיוביות. מבחינת השינה, כשהיא, נרדמת, נניח בסלוו, ואני מעירה אותה, ללכת למיטה המעבר למיטה, תוך שינה, הוא בכעס ממלמלת מילים לא נעימות. כשניסיתי לדבר על זה, כמובן לא זכרה היא מיואשת, אבל לא מבקשת עזרה,גם לא,נמנעת מטיולים ,שורדת איכשהו... אני מתוסכלת ומיואשת אודה על כיוון ועזרה , כבר, מתחיל להיות דחוף במיוחד!! תודה

שלום רב לך שרית אשמח לעזור נא פנו אלי ישירות בברכה ד"ר ברוך קושניר מרפאות לטיפול בהרטבת לילה. בעיות ביציאות. גמילה מחיתולים www.kushnir.co.il 036255255

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים