מוגבלות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/11/2009 | 17:03 | מאת: דודו

שלום רב, אני פונה אלייך לאחר כ 4 שנים של פציעה ועל סף יאוש. לפני כארבע שנים כאמור, נפצעתי בכתף שמאל(עקב עבודה פיזית וסחיבת דברים בצורה לא נכונה). מאז אני מאוד מוגבל בתנועות מסויימות : נעילה של היד באופן פתאומי,זריקה לסל שבה ננעלת היד,תרגיל מקבילים או מתח,בכל מקום בו ישנה נעילה או מתיחה לכיוון ההפוך.עד לפציעה שיחקתי הרבה כדורסל,טניס,כדורעף ומאז לא מסוגל לעשות אף אחד מהם. אודה לך מאוד אם תוכל לעזור תודה מראש

לא ברור מהי הבעיה בכתף. צריך לפנות לבדיקה מסודרת אצל אורטופד העוסק בבעיות כתף אשר יוכל לכוון את המשך הברור והטיפול

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק