כאבי כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/10/2009 | 13:42 | מאת: ברק

שלום אני בן 18,מתאמן כמעט שלוש שנים בחדר הכושר. (אימון משקולות בעיקר) לפני כחודשיים היו לי כאבים בכתף,הפסקתי מיידית את הפעילות של שרירי הכתף. לאחר חודש , פניתי לרופא והוא נתן לי את התרופה :Arcoxia למשך 10 ימים. עדיין כואבת לי הכתף מידי פעם במשך היום . מה אפשר לעשות? האם זו באמת דלקת? תודה.

זאת יכולה להיות תגובה למאמץ המערבת את הגידים והרצועות המייצבות של הכתף לשם הברור יש צורך ראשית בבצוע בדיקת אולטראסאונד של הכתף ותכנון המשך הטיפול או הברור על פי הממצאים שיתקבלו

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק