דלקת במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/10/2009 | 12:11 | מאת: זיו

יש לי דלקת "מרפק גולף" אני שנה אחרי הזריקה הראשונה והדלקת חזרה ,הבוקר עשיתי אולטרסאונד ולפי מה שהבנתי יש הסתיידות של0.3 ס"מ . רציתי לדעת מה האפשרויות שעומדות לפני אם וכאשר הדלקת תחזור שוב בפעם השלישית,או איך להימנע ולמנוע ממנה לחזור . תודה זיו

כדי למנוע מצב של מרפק גולף מומלץ להמנע מהפעלה מאומצת של כף היד והמרפק - בעיקר להמנע מתנועה חזקה של כפוף שרש כף היד או תנועות סיבוביות של האמה.

10/10/2009 | 23:51 | מאת: מוטי

אנני רופא, אך עברתי סיפור עם המרפק, אולי אוכל לעזור לך, קיבלתי 3 זריקות במרפק, הרופא שלי רצה לנתח, אני סירבתי. הלכתי לרופא אחר ששלח אותי לפיזיוטרפיה שלא עזרה, היו לי כאבים ויד שמאל ממש לא תיפקדה, היה לי קשה לישון בלילה מהכאבים שהתפשטו לכל היד. מצאתי באינטרנט פיתרון, קניתי מסג'ר של דר' גב - משולב באינפרא אדום, עשיתי לעצמי כ-10 טיפולים של רבע שעה חימום מידי יום באזור המרפק, מאז עברו שנתיים והכאבים הפכו להיסטוריה ואפיזודה חולפת.

11/10/2009 | 18:47 | מאת: נחמה

זיו אני ממליצה לך מסיוני ומסיון כמה מחברותיי על מוצר וונדרפלקס שקונים אותו בבתי מרקחת וטבע. הוונדרפלקס טבעי לגמרי ומאד מאד יעיל לריפוי דלקות פרקים וכאבים בברכיים, כתף, גב וכו' תאמין לי שווה לנסות. נחמה האתר שלהם: WWW.WONDER4ME.COM

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק