כאב חריף במרפק ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/07/2009 | 16:40 | מאת: יעל

שלום רב, לפני כעשרה ימים דפקתי את מרפק ימין במשטח קשה וסבלתי מכאב רב שהלך ופחת בהדרגה ועם זאת ללא הגבלה בתנועה. שבוע לאחר מכן עשיתי אימון כושר שקלל גם משקולות בעומס הרגיל של האימון החד שבועי שלי. לאחר מכן התפתח כאב דיי חזק אך רק כאשר שיניתי זוויות ופוזיציות של היד, במצב סטטי, ללא כאב. לפנות בוקר של היום התפתח כאב חד שנמשך גם במצב סטטי וללא יכולת לפשוט את הזרוע כלל! הזרוע נפתחת רק לכ-30 מעלות וגם זה בקושי. האורטופד שראיתי הבוקר טען שאין דלקת, כמו כן הזריק הרדמה ולא עלה ממצא מכוון, צילום רנטגן לטענתו תקין. האורטופד נתן לי טרמדול לכאבים ואמר שאם תוך ימים ספורים אין הטבה אזי ימליץ על מיפוי. אינני יכולה לנהוג או לעשות שימוש ביד ימין כלל. יד שמאל תקינה לחלוטין. אודה לך מאוד על המלצות מה עלי לעשות ומה לדעתך ניגרם למרפק לאור השתלשלות המקרה.

התאור שלך מתאים להתפתחום הדרגתית של תהליך דלקתי במרפק וזה דורש ברור בהקדם - כולל בדיקות דם מתאימות ובדיקה גופנית חוזרת והטיפול בהתאם לכך דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק