כאבים מתמשכים במרפק שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/02/2009 | 08:57 | מאת: אתי

שלום, יש לי כאבים במרפק שנמשכים כבר שלושה חודשים, פניתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לצילום, בצילום לא היה סימנים לדלקת קיבלתי כדורים לטיפול בדלקת אך ללא הועיל הכאבים החזקים ממשיכים. לאן עלי לפנות ומה מקור הכאבים?

14/02/2009 | 10:06 | מאת: ראובן

על פי תלונתך מדובר כנראה במרפק-טניס או מרפק-גולף , הכל על פי מיקום הכאב. פני לאורתופד . הרפאה מציעה מספר פתרונות לבעיתך. ראובן מרפא בכיר בגלי-הלם http://www.legs.co.il/

05/03/2009 | 14:33 | מאת: אבי

שלום רב, מזה מספר שבועות אני חש כאב במרפק שמאל בבוקר מיד עם היקיצה. הכאב נמשך במשך רוב היום. הכאב הינו כאב חד בחלק האחורי (חיצוני) של המרפק מעט למעלה ומקרין על המרפק כולו. כדורים להשכחת כאבים עוזרים למספר שעות, אבל למוחורת בבוקר הכאב חוזר. לאן עלי לפנות ומה עשוי להיות סיבת הכאב? תודה והמשך יום נעים אבי

יש סיבות רבות לכאבים במרפק והטיפול צריך להיות על פי האבחנה - יש צורך בבדיקה של אורטופד העוסק בבעיות מרפק , הפניה לבדיקות נחוצות והטיפול יהי על פי הממצאים. מתן טיפול ללא אבחנה ברורה לא יועיל. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק