דלקת במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

11/12/2008 | 11:46 | מאת: משה

אני בן 30 מתאמן באופן קבוע בחדר כושר משקולות. לאחרונה החלו לי כאבים במרפק (מהצד הפנימי של היד, ולא מאחור), לאחר ביקור אצל אורטופד, האבחנה הייתה דלקת במרפק (לא מרפק טניס או גולף). במקביל למנוחה שהתחלתי (כרגע לא מפעיל שום עומס על המרפק) הופנתי לפיזיוטרפיה, שם התחילו לטפל בי בגלים על קוליים (אולטראסוניק), אולם לאחר כמעט שבעה טיפולים (בערך חודש וחצי מאז הביקור אצל האורטופד), אין שום שינוי או שיפור. האם זהו הטיפול הנכון או שיש אלטרנטיבות? תודה.

משה שלום ממכתבך לא ברור מהיא בדיוק הבעיה במרפק שלך, התאור הכללי של דלקת במרפק לא מספק אתה צריך לפנות שוב לאורטופד לבדיקה כדי להגיע לאבחנה מדוייקת והטיפול יהיה בהתאם לכך בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק