הסתיידות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/05/2010 | 18:31 | מאת: שואל

בן 54 עם כאבים לסירוגין בזרוע שמאל ליד הכתף. עודף משקל של כ 25 ק"ג. באולטאסאונד נקבעinfraspinatus tendon הודגמו הסתיידויות בגודל עד 0.3 ס"מ אין לראות קרע Supraspinatus tendon הודגמו הסתיידויות בגודל 1.3 ס"מ אין לראות קרע השאר- תקין ולסיכום קלציפין טנדיניטיס דרגה 3 אין לראות קרע 1.אפשר להסביר במילים פשוטות מהם/איפה בדיוק האזורים הבעייתים? 2.האם יש דרך ריפוי עצמי (יש תרגילים ספציפיים?) או רק גלי חום? אגב דווקא השתפר בימים אחרונים... תודה רבה

מדובר בתהליך דלקתי עם הסתיידויות בגידי הכתף. בדרך כלל התהליך לא חולף מעצמו ודורש טיפול מומלץ לפנות לבדיקה ועל פי הממצאים יהיה הטיפול

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק