גמילה מאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

12/09/2012 | 15:07 | מאת: מור

היי אינה, אחי בן 34 מכור לאלכוהול כבר 3 שנים. לפני כשבועיים, מכיוון שהרגיש מאוד לא טוב, החליט להפסיק לשתות. הבעיה היא שיש לו תופעות נוראיות עקב הפסקת השתייה- התקפי חרדה, דופק מהיר, מועקה בחזה ודיכאון. אני אובדת עצות ולא יודעת למי לפנות על מנת להעניק לו עזרה מקצועית/רפואית? לאילו גורמים (ללא תשלום) אני יכולה לפנות על מנת לקבל עזרה מקצועית? האם אגף הרווחה בעירייה יכול להפנות אותי לעזרה? בקופ"ח הרופא נתן לו כדורי ציטולופרם נגד דיכאון, האם יש כדורים נוספים שיכולים לעזור בגמילה? תודה מראש על עצתך

14/09/2012 | 14:31 | מאת: אינה ארצי

מור שלום.אפשר לפנות לרופא נרקולוג או לפסיכיאטר. אפשר לקבל עזרה, ייעוץ ותמיכה מהרווחה במקום מגוריך אוסניף עמותת "אפשר", הם גם יוכלו להפנות לרופא.בחלק מהיחידות לטיפול בהתמכרויות במועצות המקומיות יש גם רופא. בהצלחה שנה טובה

מנהל פורום התמכרות