התמכרות לאוקסיקונטין

דיון מתוך פורום  התמכרות

19/08/2012 | 21:38 | מאת: גלעד

שלום רב, לפני שנים עברתי תאונה וקיבלתי משככי כאבים אופיאטים, לאחר מכן נטילת הכדורים הייתה בשביל התענוג ובשנה האחרונה הנטילה היא רק בשביל "להרגיש טוב" . מהי הגמילה המומלצת ביותר? אני איש משפחה ובעל עבודה מסודרת (עו"ד) , אישפוזית לזמן ארוך לא בא בחשבון . ראיתי את הטיפול בסבוטקס באינטרנט אך להבנתי רק במרפאות פרטיות נותנים את המרשם - האם אני צודק או שנין גם במרפאה ציבורית ? תודה רבה , גלעד

20/08/2012 | 10:07 | מאת: אינה ארצי

גלעד שלום. אתה מתאר את התופעה של התמכרות - פיזית ונפשית. הגמילה הפיזית מסתיימת תוך זמן יחסית קצר - עד שבועיים. יש מרכזי גמילה שיכולים לסייע לך או גמילה ביתית, אותה אפשר לעבור עם אנשי מקצוע -רופא נרקולוג, מדריך או אחות. החלק הקשה יותר, זוהי התמודדות עם הגמילה הנפשית - הכמיהה, ריקנות, חרדות. לא הייתי ממליצה לך על סבוטקס - זוהי רק החלפת חומר מאותו סוג. אני ממליצה לך לגיע לאיש מקצוע לאבחון ובניית תוכנית מתאימה. הנך יכול להתקשר אליי להתייעצות נוספת 0524777174

21/08/2012 | 22:50 | מאת: גלעד

18/10/2012 | 22:03 | מאת: גלעד

בתקופה האחרונה האופוריה המיטיבה שהפכה את האוקסיקונטין לסם חזק בגופי נעלמה לחלוטין, כל מה שאני יכול לייחל לו זה שהרעידות בגפיים, הדקירות בבטן, הבהלה המשתקת והמחשבות על מוות - ייפסקו לרגע אחד. התחושה המענגת היא כבר מזמן היסטוריה.

31/08/2012 | 22:39 | מאת: רמי

כאחד שניגמל מאוקסי על ידי סבוטקס, אני לא ממליץ לך להחליף התמכרות בהתמכרות, מה גם שלהיגמל ממסבוטקס גרוע מגמילת הרואין, כול זאת עברתי על בשרי! הסבוטקס מאוד יקר ורק בקליניקה פרטית שגם היא יקרה מאוד! אני ממליץ על גמילה פרטית,אני ירדתי בכול 3 ימים ב5 מ"ג, ובאופן שיטתי הגעתי לכמות קטנה, אז יותר קל פרוש! אבל הקריז הוא די קשה, תוכל להעזר בתרופות הרגעה לטווח קצר, אם אתה בעל אישיות חזקה בתוספת משפחה תומכת, תצא מהגהינום תוך שבועיים

03/09/2012 | 22:11 | מאת: עקי

אשמח אם מישהו מכם שעבר התמכרות לאוקסי (לאחר פציעה) יוכל לעזור לי ביעוץ

19/03/2014 | 22:50 | מאת: אייל

מי שעבר פעם גמילה מאדולן יבין על מה אני מדבר, אסור לגעת בסבוטקס, אומנם הוא שובר כל קריז אפשרי שקיים אבל תוך חודשיים אתה כבר מתרגל ומתמכר לכדור והגמילה שלו זה הגיהינום הכי גרוע שקרה לי בחיים ואני כבר עברתי גם קריז של הרואין וגם של אדולן וזה הרבה יותר קשה אז מי שקורא את המודעה לא לגעת בכדור המסריח הזה, מי שמעוניין בפרטים איך להקל את הקריז הקשה של הסבוטקס שיתקשר אלי אשמח לעזור לו. 0578934904

מנהל פורום התמכרות