זקוקה לעזרה בהתמכרות

דיון מתוך פורום  התמכרות

26/08/2011 | 13:22 | מאת: גלית

אני שוקלת 110 קג על 1.60 ,כבר שנתיים אני הולכת לאו.איי תוכנית גמילה לאכלני יתר אנונימיים ,בחינם.ויש לי מאמן אישי שאני יוצרת איתו קשר יומיומי ומוסרת לו תוכנית אוכל .אבל יש בעיה הוא מבקש שאני ימנע לגמרי ממתוקים ומפיצה ומחטיפים ומגלידות ומעוגות כי אני מכורה למאכלים האלה וקשה לי נורא . אני הולכת לקבוצות של O.A פעמיים בשבוע מתקשרת למאמן כול יום כותבת אסיריות תודה וחוסרי אונים כול יום ובכל זאת כול יומיים אני נשברת ואוכלת מה שאסור לי וזה מוביל אותי לבולמוס בסופו של דבר .אני מיואשת מעצמי .ההימנעות שלי לא מצליחה להיות רצופה תמיד אני נשברת.אני לא יכולה לראות מול העיניים שלי חטיף על השולחן ולא לגעת בו ,אני לא יכולה לצאת עם חברות לפאב ולא להזמין אלכוהול או נישנושים זה פשוט מלחמה עם עצמי שאני תמיד יוצאת נפסדת ובתור בונוס יש לי גם רגשות אשמה אח"כ ותסכול מעצמי וכעס על עצמי ורצון להרים ידיים ולא להגיע יותר לפגישות.אני בטוחה שגם למאמן שלי נמאס ממני כי אני לא כנועה לו לחלוטין.מה אני עושה ???...הזמן שלי עובר..אני בת 31 עוד לא התחתנתי... לא חוויתי זוגיות אף פעם...אני יודעת שהמשקל לוקח חלק נכבד בהפסד הזה ובכל זאת אני נשברת כול הזמן . מה עושים ????...............

26/08/2011 | 18:29 | מאת: מכור בהחלמה

שלום גלית. קודם כל, כמכור, אני רוצה להביע הזדהות עם התסכול, הכאב והסבל שנגרם לך. כשקראתי את הדברים נזכרתי בחוסר האונים שלי ובכך שאי אפשר להכריח אותנו להכנע... זה לא עובד לצערי. חשבת על האפשרות של ניתוח לקיצור קיבה? או אולי כדורים שירגיעו מעט את האובססיה (למרות שלפעמים הם בעצמם תורמים להשמנה)? מאמין שאינה תוכל לתת לך תשובה מוסמכת משלי אבל חשוב היה לי לחזק אותך ולומר לך שטוב שפנית לכאן. הלוואי והיה אפשר באמת לקחת אדם ולהושיע אותו... אבל אנחנו כבר יודעים שזה מתחיל בנו ואני מקווה שיהיו לך את הכוחות לוותר על האוכל, רק להיום

28/08/2011 | 18:54 | מאת: מכורה לעבודה

סליחה שאני כאזאת ישירה ופוגענית אבל את לא תינוקת שציכה שיקחו מימך את הממתק מהיד פשוט לא אוכלים ממתקים רק פעם בשבוע ולא שותים מיצים רק מים מינרלים ולא יותר מ4 פרוסות לחם ביום ואפשר לאכול הכל רק תקתיני את הכמות בחצי ותוך שבוע תיראי שינוי ויותר מוטיבציה מיניסיון בלי חטיפים בפרוש לא רק מים וכמה שפחות לחם יש פתיתי תירס תוכלי 3 בבקר ו3 בערב בימקום לחם עד שתיתרגלי בהצלחה

30/08/2011 | 08:24 | מאת: אינה ארצי

קראתי בעיון רב את מכתבתך. אני מרגישה שאת במצוקה רבה, אני חושבת שכדאי לשלב (לא במקום למה שאת העושה, אלא בנוסף)גם סיוע מקוצועי. נראה שאת בשלה גם לעבוד על שורש הבעיה ולהתמודד עם הקשיים. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות