תרופות נוגדות דיכאון נגד התמכרות לפורנו-בדיחה!!

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/06/2011 | 01:01 | מאת: מבין עניין

אני לא מבין למה על כל שטות ישר דוחפים תרופות אנטי דיכאוניות,ומה הקשר בכלל בין התמכרות לפורנו לתרופות אנטי דיכאוניות,הדבר היחיד באמת שזה יגרום לאותו אדם זה אימפוטנציה ותסכול מיני ואז זאת אולי תהיה סיבה טובה להפסיק להסתכל על פורנו כיוון שהמערכת למטה לא תעבוד,אבל בואו נהיה ריאליים,כדי להפסיק התמכרויות יש לעבוד על הפאן הנפשי בצד הפסיכולוגי כדי לנסות ולהגמל ולא ישר לרוץ לתרופות שהם בעצמם יגרמו לך להתמכרות אליהם!!שזה יותר גרוע מלהיות מכור לפורנו...

28/06/2011 | 00:02 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, אין תרופה מושלמת -ללא תופעות לוואי ואפשקטיביתל לעולם באותה מידה. מאידך, פגיעה של ההתמכרות היא פגיעה קשה וכל אדם יעשה את השיקול שלו. אען תרופת פלא להתמכרות, לכן כל מקרה לגופו. מי שנוטל תרופות ואינו מרגיש שיפור, יכול יחד עם אנשי מקצוע לחפש פתרון מתאים.

13/08/2011 | 17:58 | מאת: מיכל ק.

מנהל פורום התמכרות