מריחואנה זה לא "סמים" אלה צמח מרפא שממומלץ לכולם

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/06/2011 | 18:03 | מאת: כן
21/06/2011 | 18:12 | מאת: אינה ארצי

שלום, זהו אינו פורום פרסומי, אך אתה מכין לי הרבה עבודה באמירה שלך. כאשר האשליות יתנפצו לך - אני כאן יום נפלא

21/06/2011 | 22:18 | מאת: שרי

טוב. אנחנו מבינים שאת מתפרנסת מלגמול אנשים. וזה בסדר :) אנשים מתמכרים להרבה דברים- לעבודה, לקריאת ספרים, לסיגריות, לסקס, להימורים, לאוכל, לנופש בחו"ל, לאינטרנט, לכדורגל, ללימודים, לכוח, לטלביזיה, ולעוד אלפי דברים. רוב ההתמכרויות באות מהמישור הפסיכולוגי ורק מיעוט כגון התמכרות לחומרים מסוכנים מלווה בתלות פיזית. מדובר בסמים קשים, אלכוהול, ועוד חומרים מסוכנים שממכרים פיזית. מריחואנה אינה מסוכנת ואינה ממכרת פיזית. יש דיון ער באם קיימת התמכרות פסיכולוגית למריחואנה, אבל עדיין אין מסקנה חד-משמעית. רוב הדיווחים נטולי האינטרסים מצביאים שאין התמכרות פסיכולוגית למריחואנה. כמובן שתמיד יהיו אינטרסנטים שיגידו אחרת. וזה בסדר :). את מוזמנת לקרוא את המאמר החשוב שכתב ד"ר יהודה ברוך, פסיכיאטר בכיר, בנושא המריחואנה. http://health.walla.co.il/?w=/5076/1779186

14/08/2011 | 12:59 | מאת: ססס

זה לא רק התמכרות פסיכולגית גם ביולגית אתה לא יכול להנות כמו שאתה רוצה בלי שאתה מעשן עישון תממיד יהיה הזמן הכיפי שלך והיפה שלך עד שבאמת מתחלים הנזקים אתה מעשן יום יום ומסתובב הרב עם מעשנים מקיר בחורה מעשנת ומסטולית העיפות יתר ואי כח לצאת לעבודה ולעשות דברים שאתה יכול לעשות עזוב את השטיות הורג לא הורג אני מקיר כמה שמעשנים חשיש כבר 10 שנים יום יומי והתקמו פחות מאלה שלא מעשנים בכלל או מעשנים פעם בההההההה נכון שיש יוצא מין הכלל אבל עדין לרב המכרוים במיוחד הכרונים נהרס הרבה דברים יפים בחיים הסתבחיות עם המשטרה ושטיות על שטיות אני לא רואה אנשים שרוצים ליהות במצער או בחקירה סתם על דבר שאיפלו לא ממכר ויותר מזה שיראו אותו משתמש-מכור לסמים המשטרה ופי החוק זה כמו שהוא ישתמש בהרואין ולא חושבעבל ולא צריך לפרומים למנהם ולכתוב כמה הוא אוהב חשיש וכמה זה בריאותי גם מורפין והרואין זה תרופה משכת כאבים למרופין ואפילו לאוקסי יש מרשם שדי שלא קשה להשיג אותו עם אתה חולה בכאב ועדין האלה סמים סמים שימכרו אותך בשימוש לא טוב ויהרגו אותך בשימוש מוגזם מדי אבל עדין אני לא רואה אנשים אורמרים שזה בריאותישכל אחד צריך להשתמש בשביל מצב רוח והחרטא של הטבעי גם פטריות הזייה זה טבעי אני לא רוצה לפגוש בן אדם שמשתמש בהם יום יום ואומר שזה טבעי אני ישתמש כמה שאני רוצה אני יודע שאופיטים יותר ממכרים הרבה יותר מסוכנים מקנביס אבל עדין זה לא סם תמים כל כך אסור לשחק במזל שלך סמנים עם אתה מכור תחשוב על זה. 1,תנסה לא לעשן חודש בלי להרגיש כמיה או רצון להשתמש 2.אתה מעדיף לקנות לך חשיש במקום דברים יותר חשובים כמו מצרכים לבית לשלם חשבון חשמל ועד דברים. אתה מוציא על זה הרבה מהשכר שלך שאתה יכול באמתך לחסוך ובעתיד לקנות דברים יותר טובים . קשיי שינה אי שקט בעבודה התקפי חרדה דיכאון הכל משעמם ריקנות ועד ועד זה סימן שאת המכור תחשוב עלזה באמת שאתה כותב לאנשים פה כמה זה בריא ולא ממכר. מי שמכור או משתמש הרבה יכתוב באתר להתמכריות כמה זה טבעי וטוב כיאלו זה מה שיש לך בראש לכתוב על נפלאות צמח הקנביס אתה עצוב יש פה אנשים שרוצים להתקדם בחיים כולל אני,

20/01/2014 | 02:07 | מאת: נטשה

נכנסתי לפורום בכדי למצוא אוזן קשבת,, הכוונה עצות וחיזוקים,ולא וויכוח בין חכמים שכל מטרתם להיות צודקים. לקח הרבה זמן עד שמצאתי את עצמי בכלל פונה לכתובת,ובלי להבין יותר מידי בצעדים נראה לי שזה שלב שני או שלישי.. אני חושבת אולי טעיתי בפורום,אולי אמשיך לחפש. ואם לא טעיתי אז חבל שעד שאדם עושה פעולה שיכולה אולי לתרום לו אז אתם הורסים בכמיהה להיות צודקים.

מנהל פורום התמכרות