התמכרות לסמים של פיצוציות נייס גיי מבסוטון

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/05/2011 | 00:28 | מאת: e.s

האם השימוש בסמים של פיצוציות הוא חוקי והאם מתמכרים לזה והאם הגמילה היא קשה כמו לכל סם אחר שאינו חוקי

17/05/2011 | 22:52 | מאת: אינה ארצי

חלק גדול מסמי הפיצוציות הקיימות בארץ הוצאו מחוץ החוק. סוגי הסמים בקבוצה של סמי פיצוציות מגוונים ולהן השפעות שונות. ברשת יש לא מעט דווחים על ההשפעות של נייס גיי, מבסוטון וקרוביהם. מוזמן לקרוא

11/04/2013 | 21:13 | מאת: ג'ון דואו

אני בן 21 וכמה חודשים, קצת אחרי צבא. ירדתי עם כמה חברים לאילת, לחגוג. כל החיים ניסיתי להתרחק מסמים ואלכוהול, זה ממש לא אני. אבל ערב אחד יצאנו למועדון באילת, אני כבר לא זוכר את השם שלו. היו שם ספות, והתיישבנו שם. היה מותר לעשן במועדון הזה. חלק מהחברים שלי עישנו והם הדליקו סיגריות, אבל הם לא הציעו לי כי הם יודעים שאני לא מתחבר לקטע הזה. ואז, אחד מהחברים שלי הוציא שקית ניילון קטנה, עם כל מיני עשבים ירוקים וחומים בפנים. ישר הבנתי שזה איזה סם פיצוציות, ואמרתי לו להרחיק את זה, אבל הוא אמר לי שזה חוקי ושזה בריא. אמרתי שאני לא נוגע בזה, והוא אמר סבבה, והחברים שלי התחילו לעשן. הרגשתי מבודד ועצוב, כי כולם עשו את זה ואני ישבתי בצד ולא הבנתי ממה הם צוחקים כל הזמן. לא נראה היה שזה משפיע עליהם קשה. ביקשתי שיגלגלו לי אחד גם, לא יודע למה. פשוט הרגשתי שזה נכון. השאכטה הראשונה לא עשתה לי כלום. לא השתעלתי ולא צחקתי, כלום. ואז לקחתי עוד שאכטה ועוד שאכטה, ואז זה התחיל. הייתה לי סחרחורת קשה, והסיגריה נפלה לי מהיד. "מה אתה עושה?" שאל אותי חבר שלי. "זה עולה לי כסף..." הוא המשיך לדבר, אבל לא שמעתי אותו. שמעתי רק צליל חריקה חזק וצורם, לא יכולתי לנשום. החדר הסתובב. שמעתי צחוק שטני, וניסיתי להיאחז בידיעה שזה לא אמיתי ושזה רק השפעה של הנייס גאי הזה, אבל לא יכולתי. הצחוק היה חזק, וגם החריקה הצורמת, ונפלתי מהספה, והתחלתי להתגלגל על הרצפה. החברים שלי צחקו. הם גם התחילו לעשות שטויות בהשפעה של הסם. התחלתי לראות צורות וצבעים, והרעש התחזק, והרגשתי שהראש שלי עומד להתפוצץ, ואז קמתי והתחלתי לרוץ. יצאתי מהמועדון, היה חשוך, לילה, ורצתי במורד הרחוב, בורח מהשטן שבא להרוג אותי. אתם בטח חושבים שזה טיפשי, השטן, אבל אני לא יכול לתאר לכם כמה אמיתית התחושה. זה היה כמו חלום בלהות, לא יכולתי להבחין מה אמיתי ומה לא. נפלתי. נפצעתי בפנים מהרצפה. הרגשתי שמשהו מנסה להרוג אותי, והתחלתי להרביץ לאוויר, ואז, הכל נעצר. כלום. שקט. לא הצלחתי לנשום בכלל. הקאתי על עצמי. היו אנשים ברחוב, זה היה כל כך משפיל. אז חזרתי להכרה לא מלאה, אבל הייתי מודע למה שקורה סביבי. בכיתי קצת. הרגשתי כמו ילד בן 4 אחרי רכבת הרים משוגעת. לא יכולתי לזוז. כאב לי בכל הגוף. הייתי כמו משותק. אנשים שאלו אותי אם אני בסדר ולא יכולתי לענות, והתקשרו לאמבולנס. הצלחתי לנשום בקושי, אחרת הייתי מת. היה לי דופק במצח. הרגשתי את כאב הראש עולה ויורד. זה היה סיוט כמוהו בחיים לא היה לי. ואז התעלפתי. התעוררתי בבית החולים. ההורים שלי היו בחוץ, ואז שמו לב שהתעוררתי. החברים שלי ריחמו עליי, להם לא קרה כזה דבר. לא שכחתי את הסיוט הזה עד היום. בחיים לא פחדתי ככה. הרגשתי את השטן דוקר אותי. הרגשתי את המוות מתקרב. בחיים לא נגעתי שוב בנייס גאי, אבל חברים שלי כן. אחרי חודש קרה משהו דומה לחבר אחר שלי. והוא הפסיק, והאחרים לא. צריך להיות בסכנת חיים כדי להבין שהנייס גאי הזה יכול להרוג אתכם? אני ממליץ לכל מי שאי פעם חשב על לגעת בנייס גאי או בכל סם אחר, מבסוטון, חגיגת, מה שאתם רוצים - תתרחקו מזה. גם אם בפעם הראשונה לא יקרה לכם כלום, בפעם השנייה או השלישית יקרה. ואתם לא רוצים שזה יקרה.

מנהל פורום התמכרות