אבא אלכוהליסט

דיון מתוך פורום  התמכרות

03/10/2010 | 21:59 | מאת: אושי

אבי בן 55 שותה בירות במשך שעות כבר יותר מ- 15 שנה. אני אספר עליו במס' נקודות: =הוא מעשן המון = יש לו התנהגות אובססבית,קנאי בטירוף, ובעל דימיונית שאמי בוגדת בו =בעבר הוא היה אלים פיזית כרגע רק מילולית, גם כששהוא לא שיכור. =אמא שלי מתגרשת ממנו עכשיו ואני ממש חוששת לחייו. =אין לו משמעת עצמית הוא אומר שיילך לטיפולים, ואף פעם לא הולך,וגם לא מברר =הוא שקרן אני יודעת שתיארתי טיפוס בעייתי ביותר והוא כזה, השאלה שלי איזה מסגרת יכולה להתאים לו ע"מ לגמול אותו מאלכוהול. אני חושבת שהוא צריך בעיקר טיפול נפשי

06/10/2010 | 23:20 | מאת: אינה ארצי

שלום, אני ממליצה לפנות לרווחה ולהבטיח קודם כל את בטחונה של אמך. לגבי אביך, הוא כנראה זקוק לטיפול אך אני לא רואה שהוא מביע מוטיבציה. ללא התגייסות שלו, לפחות במידה מסויימת, אי אפשר להתקדם בהצלחה

07/10/2010 | 14:13 | מאת: אובדת עצות

במידה ואני כן אצליח לשכנע אותו איזה טיפול את ממליצה? אין לו משמעת עצמית ללכת לשיחות אז חשבתי על מקום סגור, שהוא ישהה שם תקופה. הבעיה שבמקום הזה גומלים גם מסמים ואני מפחדת שהוא ייחשף שם לזה

מנהל פורום התמכרות