התמכרות למין בתשלום

דיון מתוך פורום  התמכרות

02/07/2015 | 16:50 | מאת: אורן

שלום רב , שמי אורן בן 31 , נשוי פלוס 1 אני נשוי כ 5 שנים ומאוד אוהב את אשתי ,היא באמת האדם האהוב עליי בעולם , אנחנו חברים הכי טובים ויש לנו קשר טוב מקיימים יחסי מין לפחות פעם פעמיים בשבוע , ובסה"כ מאוד מאושרים , הבעיה שלי שאני כנראה מתחיל להראות התמכרות מאוד כפייתית לסקס , אני מאונן לפחות פעמים שלוש ביום , (אם זה בשירותים בעבודה , או בשירותים בבית, אנחנו גרים יחסית בבית קטן ואין לי שום פרטיות למעט השירותים כמה שזה נשמע עצוב ) ומידי פעם לפחות פעם בשבוע אני הולך לעיסוי או נערות ליווי , אני מרגיש שאני לא יכול להתנגד ואני מוציא אלפי שקלים בחודשים על העניין הזה , אני שונא כל כך לבגוד בה שזה משגע אותי , אבל אני לא מצליח לעצור את זה , רק לאחר הגמירה אני מרגיש גרוע ורק רוצה לברוח משם ולחזור הביתה , יש לציין שאני מרוויח ממש טוב אז אף אחד לא מרגיש בחסרון של הכסף זאת אומרת שאני לא מונע מאף אחד שום דבר בגלל העניין הזה , אני לא ממש יודע מה לעשות בעניין , אני לא רוצה ללכת לקבוצת תמיכה בגלל שאני ממש מפחד לאבד את אישתי ושהעניין יצא מסודיותו , אישתי מאוד חשובה לי ואני באמת לא רוצה לאבד אותה , אני מרגיש שכל יום שעובר אני נלחם בעצמי לא ללכת ואז מגיע היום שאני פשוט נשבר , אני חושב על זה כל יום כל היום בלי הפסקה , כל הזמן באתרים וכן הלאה , זה הגיע למצב שבו אני מסתכל על הנשים ומתייג אותם על פי מחיר , אני נמצא במקום שאני לא רוצה להיות בו כי ממש קשה לי עם העניין הזה , גם מהפן של הניצול והעניין שאני לא מעוניין להיות אדם שכזה , זה באמת כנראה המפלט האחרון , אשמח לסיוע

04/07/2015 | 22:53 | מאת: חיים

יודע על מה אתה מדבר הבעיה היא שיש כסףף נזיל אחי........גם אני עברתי תקופה כזו שלא הייתי משלם שכירות הייתי הולך פעמיים בשבוע .....וגם כבר מתיייג מחירים על בחורות חחח כמה הייתה שם עליה? וגם מרגיד גרוע אחרי הגמירה ......תדע שאתה לא לבד זאת בעיה ...וטפדר לחפתור אותה

16/08/2015 | 05:50 | מאת: פלוני

חפש בגוגל sa,מכורים למין,יש קבוצות תמיכה בחינם באנונימיות, יש גם עוד קבוצה בשם saa. יש להם באתר טלפון לקו מידע.

שלום, ראשית, אני רוצה לחזק אותך על הצעד הראשון שעשית, והוא המודעות לכך שיש בעיה, הרצון לשנות, והפנייה והמוכנות לעזרה. נשמע כי הגעת לשלב בו אינך מעוניין עוד להמשיך בהתנהלות כפי שהיתה עד כה. זהו שלב חשוב וקריטי בדרך להחלמה, לשחרור מהתלות. חשוב לי גם שתדע, שאתה מתאר התמכרות מאד נפוצה בימינו. וכפי שכתב לך אחד הגולשים- אתה לא לבד. התנהגות התמכרותית יכולה לבוא לידי ביטוי בשלל דרכים, החל מסמים פסיכואקטייבים, דרך התמכרות לאייפון, אינטרנט, הימורים ומין. להתמכרות צד פיזיולוגי כמו גם צד התנהגותי. הגוף מתמכר לתחושת ה"high". הנפש מתמכרת להרגל, ולשימוש באקט הממכר כמעין התמודדות עם קשיים אחרים. שתי החזיתות גם יחד דורשות התייחסות וטיפול. מאחר והעלת את הרצון להגמל מההתנהגות ההתמכרותית, עומדות בפניך כמה אופציות- אתה יכול לפנות למטפל פרטי המתמחה בטיפול בהתמכרות למין. בדרך זו, תשמר פרטיותך (הזכרת כי אינך מעוניין לשתף כרגע את אשתך). בנוסף ישנן בקהילה קבוצות של מכורים אנונימיים, לפי שיטת 12 הצעדים. בקבוצה שכזאת אנשים זוכים לתמיכה וליווי על ידי אנשים אחרים, אשר סובלים וסבלו מהתמכרות דומה. בנוסף ישנם מכונים פרטיים במקומות שונים בארץ אשר נותנים מענה אישי כמו גם משפחתי, במידה ועולה הצורך. אורן, בשורה התחתונה, אתה זקוק לעזרה. קשה מאד להגמל מהתמכרות למין, או כל התמכרות לצרך העניין, בכוחות עצמך. האינטרנט, שרותי ליווי וכו' ככ זמינים עד כי יכולת ההתמודדות עם הפיתויים היא כמעט בלתי אפשרית. בנוסף, ההתנהגות ההתמכרותית היא לרוב רק הסימפטום לבעיות מתחומי חיים אחרים. זו דרך ההתמודדות עם קשיים, תסכולים, פחדים, ושלל רגשות קשים להכלה. חשוב לקבל טיפול, ליווי ותמיכה בתהליך. זה משתלם בסוף. אתה מוזמן להמשיך להתייעץ כאן. בהצלחה!

מנהל פורום התמכרות