פתרון איך להיגמל מנייס גאי או סם אחר בעזרת ספורט

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/06/2014 | 05:35 | מאת: דודו

שלום אני דודו והייתי מכור לנייס ועישנתי באופן מאוד אינטנסיבי של לעשו לישון לקום ואז שוב לעשן... וי יום אחד משפחתי החליטה להתערב בגמלה אותי פשוט אמרה לי שאתה לא מעשן והיה לי קשה והיו לי חרדות נוראיות וזיעה והגרועה מכל זה זה ששבוע לא ישנתי... ויום אחד נזכרתי שמישהו פעם אמר לי שאתה פעילות ספורטיבית המוח מפריש מין חומר שמעלה את המצב רוח באופן ממש חד וממש כאשר לפני 20 דקות לפני חרב עלייי עול מי כאשר עשיתי תספורט (ממש מתיחות,הליכה מהירה,ריצה,ומתיחות בסוף וגם טיפה מדיטציה בסוף) פתאום ממש עלה המצב באופן קיצוני וממש גם הצלחתי להרדם טוב. ואני היום ממש משוקם וגם חשוב להתחיל לעבוד עבודה מהר כעבור שבוע וחצי אחרי הגמילה ואני מאמין שעם כל בן אדם פשוט יפעל בצורה הזאת פשוט יהיה לא ממש יותר קל ומי כמוני יודע כמה זה קשה וגם מאוד חשוב ברגע של שמחה לא לשכוח לאיזה מצב בגעת ולהשאיר מין סימן שתמיד יזכיר לך כמה גרוע היה הגמילה מהנייס (אני אישית בחרתי לעשות קעקוע של"NEVER BEACK DOWN") ולבחור חייים ואף פעם לא להוריד בערך של הסם המוות שאני מתכוון סם המווות בלי מרכאות וכולו מן אללה

12/07/2014 | 22:19 | מאת: אינה ארצי

היי דודו. מה שלומך? עשית צעד ענק וחשוב. לכל אחד עוזר משהו אחר אך ספורט הוא אכן פתרון יעיל ומיטיב. יש אנשים שאולי יהיו חייבים להוסיף תהליך טיפולי של מניעת מעידה. בהצלחה

25/03/2016 | 11:19 | מאת: ליאור

שלום לדוקטור ולרופאים שמטפלים השארתי את המספר שלי והמייל אני ממש רוצה להגמל מהיחס ג'רי ולהתחיל דרך חיים חדשה ואין לי מושג איך לעשות את זה לבד, בבקשה תעזרו לי אתם התקווה שלי , ליאור

25/08/2014 | 20:47 | מאת: מכור לשעבר

הגמילה קשה פיזית ואת זה אצבע חשיש מסדרת יופי . אין תופעות לוואי אין הזעות אין קריז , שבוע ככה ותשכחו שאי פעם עישנתם קיי 600 ניסיון שווה זהב

28/08/2014 | 05:13 | מאת: לואיס

ואיזה ספורט לעשות ? ריצה או הרמת משקולות?

27/06/2015 | 10:50 | מאת: גאי

שלום . שמי גאי בן 30 רווק מוזיקאי וצייר . לפני כמה שנים נחספתי לנייס גאי כאשר אני מעשן חשיש דיי כבד , ובשונה מהרבה התאהבתי בו מיד מאד . עישנתי אותו כמה חודשים למרות השמועות הרעות אודותיו, וזה עד שקלטתי שאני מתחיל להגזים שפכתי תחבילה לשרותים והמשכתי עם החשיש ולא הרגשתי קושי רציני בכלל . לפני כשנה בערך פגשתי חבר הוא גם מוזיקאי והוא נתן לי ג'וינט ואני חשבתי שזה גראס אבל זה היה נייס גאי, זיהיתי מיד כמובן אבל המשכתי לעשן בשמחה,יש לי אולפן הקלטות ואני מנגן על כמה כלים והוא פסנתרן ענק , נסענו לשם מיד והתחלנו לנגן מלא מלא שעות פשוט עד הלילה הבא ומלא מלא נייס גאי וזה היה אחד הימים היפים שהיו לי איי פעם במוזיקה אולי. הבעיה היא, שבאותו היום קלטתי שהחשיש זה פשוט צעצוע בישביל מיתרי הגיטרה שלי, והמקלות של התופים כמעט הרביצו לי, והגיטרה בס שעד אתמול היית קלילה כמו נוצה למרות הכובד הרב שלה פתאום אחרי אתמוללללל...פרח התרנגוללל והיא התחילה להשמין משמעותי מאד והרסה לי תגב . וכבר באותו ערב שאחרי מצאתי את עצמי כולי מרוגש בדרך להביא שקית יפה שתרגיע את כולנו, ומאז מצאתי את עצמי מלא מלא פעמים מוצא את עצמי בדרך להביא עוד מלא מלא שקיות יפות :-) והבעיה הרצינית היא זו שבהתחלה הייתי גומר שקית בחודש ואח''כ בשלושה שבועות, והיום יומיים שלוש גג :-) אני מנסה להפסיק ולא מצליח זורק שקיות שלמות לפח אבל הפח לא מנגב לי תזיעה שנשפכת ממני כמו נהר וקונה לי מזרן חדש כל שבועיים והפח לא מנגן לי ומרים אותי מהדאון שאני יורד אליו . ואז הפעם אני מוצא את עצמי שוב רק פחות או בכלל לא מרוגש בדרך להביא עוד שקית שגם היא כבר פחות או בכלל לא יפה כמו אז, כי הפרצוף שעליה לא השתנה פיזית , רק שעכשיו היא יותר מגבת שיכולה לעזור לי עוד איך שהוא כשאני ער אבל מזרנים חדשים אני עדיין קונה . אז החלטתי עכשיו להחזיר את עצמי לאט לאט לשקית בחודש ולהטיס את זה ממני בתקווה שהחשיש יעזור לי כשאני יעזוב את זה לגמרי . מה דעתכם בעניין חברים וחברות ? סליחה על האורך ותודה מראש

08/09/2015 | 19:16 | מאת: אמיר

סיוט אני מזיע כמו חולה נתפסים לי השרירים בכל הגוף בחילות והקאות כבר שלושה ימים לא מסוגל לאכול(מכניס ביסים בכח)ומקיא כל הזמן גהנום כמה זמן זה לוקח להיגמל מישהו?

מנהל פורום התמכרות