מחר סילבסטר

דיון מתוך פורום  התמכרות

30/12/2013 | 22:43 | מאת: רוני

אקדים ואומר שאני נקייה. נקייה מאלכוהול כבר 46 ימים. ומההתמכרות האפילו עוד יותר מרה שלי, פגיעה עצמית, אני נקייה כבר 61 ימים. זה היה כל כך קשה. להפסיק עם האלכוהול פתאום ולעבור גמילה פיזית לא נעימה בבית, לשמוע מכל אנשי המקצוע שאני חייבת ללכת לתחלואה כפולה ושאין לי סיכוי אחר. אבל החלטתי כן לנסות לבד ובינתיים אני מצליחה למרות שקשה ואני עומדת להישבר המון פעמים. אבל מחר סילבסטר. אני בחורה צעירה בת 23. אני יודעת שכל החברים שלי ייצאו וישתו או יעשו סמים או יזדיינו ורק אני אצטרך לשבת בבית ולא לעשות כלום. איך אפשר להיות צעיר בעולם המודרני בלי לשתות? איך אפשר??? מתגעגעת כל כך לטעם לריח ולתחושה של אלכוהול.....כמה הייתי רוצה לוותר לעצמי רק פעם אחת.......

01/01/2014 | 11:02 | מאת: אינה ארצי

הסיטואציה היא קשה מאוד. עם זאת חשוב לזכור כמה כוחות יש לך, לעשות את השינוי לבד. את חייבת לזכור למה עשית את השינוי, הרי סבלת... אני מקווה שא ויתרת לעצמך אבל אני ממליצה לך לא לעבור את התהליך לבד ולהסתייע במישהו שתוכלי לתת בו אמון. המון בהצלחה. הטל שלי 0524777174 אם תרצי עזרה

מנהל פורום התמכרות