פענוח oct

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/09/2014 | 22:27 | מאת: דבורה

אודה להתיחסותך,מדובר באשה בת 82 הסובלת מאי נוחות בעין. "הרמה כיפתית היפר רלקטיבית בשכבות החיצוניות של הרשתית. ללא נוזלים תוך או תת רטינליים. קיימת דחיקה וישור של השקע הפוביאלי משמאל. מתאים ללזיה ויטיליפורמית. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל 271 מימין 303 שמאל (ספקטרליס)" תודה רבה

10/09/2014 | 13:00 | מאת: פרופ' דב וינברגר

יתכן ומדובר בלזיה וטילי פורמלית או מצב אחר כמו דרוזי. אין כל פתרון רפואי למצב זה אלא אם יסתבך

10/09/2014 | 15:28 | מאת: דבורה

תודה רבה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות