AMD ויטמינים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/08/2014 | 16:48 | מאת: מאיר

בן 68 , סובל מניוון רשתי יבש בשתי העיניים . הומלץ לי ליטול אופטי סייף של ד"ר פישר . קיים גם מוצר נוסף לוטאין 20 מ"ג הכולל זיאקטנסין 1000 . האם אפשר ליטול 1+1 משני המוצרים ליום - או רק אחד מהם . להמלצתך אודה.

16/08/2014 | 09:48 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לא מקובל לקחת שתי תרופות יחד משום שמינון יתר של הויטאמינים עלול להביא לתופעות לוואי חמורות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות