רישתית היקפית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/07/2014 | 13:32 | מאת: שרגא

שלום וברכה יש לי דרוזן בשתי עיניי בבדיקה שיגרתית,היה נדמה לרופא שיש שינויים בהיקף הרישתית והמליץ לי על ביצוע אנג'יוגרפיה ודוקה בהדסה בגלל אפשרות מיטבית לצילום ההיקף. שאלותיי 1. מה פירוש הממצא של השינויים בהיקף? 2.האם אכן בהדסה ישנה מכונת צילום שעדיפה על מקום אחר מפאת אפשרות סקירת הרישתית ההיקפית? תודה

22/07/2014 | 08:16 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אכן יש בהדסה, איני יודע למה נשלחת לצילום FA היקפי אך לעיתים יש התוויה לצילום זה.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות