vitro macular traction

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/12/2013 | 01:26 | מאת: דבי אפטר

עקב שיבוש במיקוד ראיה הופנתי לעשות o.c.t והתוצאות בצד שמאל משיכת זגוגית ושינויים ציסטיים מינימליים -עיבוי מרכזי 259 מיקרון מצד ימין משיכת זגוגית ללא עדות לשינויים ציסטיים רטינליים-עיבוי מרכזי 237 מיקרון דיסקה תקינה בשני הצדדים הרופא ביקש שרחזור על הבדיקה אחרי 4 חודשים כדי לראות אם ישתחרר מעצמו בינתיים עברו חודשיים מהבדיקה והראייה נהייתה יותר גרועה מה עלי לעשות? האם יתכן שהזריקה שמתוארת בכתבה תתאים לי? ואיפה מטפלים בה האם גם בתל השומר? תודה דבי

01/01/2014 | 20:38 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לפי התאור שלך התופעה מתגברת ויתכן שאין ברירה אלא לנתח. עד כמה שידוע לי יש קשה ומאד יקר להשיג את החומר אוקריפלסמין וגם יעילותו מוגבלת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות