משיכה במקולה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/12/2013 | 16:58 | מאת: rivkafi53

לפני 8 שנים עברתי ניתוח בעקבות משיכה וחור ברשתית מאז יש מעקב פעם בשנה. היה משיכה חדשה לפני 3 שנים שהשתחררה ועכשיו שוב משיכה חדשה.הוזמנתי לביקורת בעוד 4 חודשים והיום קראתי את המאמר החדש האם מתאים לי מתי איפה וכיצד תודה רבקה

01/01/2014 | 20:09 | מאת: פרופ' דב וינברגר

איני יודע על איזה מאמר את מציינת. יש חומר חדש הנמצא בשימוש מוגבל בחול וניתן בהזרקה תוך עינית. לחומר קוראים אוקריפלסמין ויעילותו מוגבלת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות