מחלת FEVR

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

11/12/2013 | 00:11 | מאת: גיורא

נכדי אובחן כסובל ממחלת FEVR בעין ימין. בדיקות תורשתיות של בני המשפחה עברו בשלום. אני הסבא עברתי טיפול בהיפרדות הרישתית בהיותי בצבא ומאז הכל תקין אצלי. מה הטיפול המומלץ במחלה זאת ומי הוא המומחה הטוב ביותר בנושא נדיר זה בארץ. בתודה גיורא

12/12/2013 | 22:09 | מאת: פרופ' דב וינברגר

מחלה זו היא מחלה של הרשתית והיא תורשתית וכוללת פגיעה ברשתית ובכלי הדם שבה. עליך להתייעץ עם מומחה רשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות