תודה,פרופסור ועוד שאלות בהמשך ....

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/09/2013 | 17:27 | מאת: טלי

לשאלות ששעלתי על כאבי ראש,תחושת הדופק והלחץ בראש ופגיעה בחדות ראיה לאחר בדיקה במיון.היום עברו כבר 6 ימים מאז אותה בדיקה (ושוב ,אני מבינה שהרופאה רצתה לבדוק אותי כמו שצריך ומה שקרה זה חוסר מזל.... ),אבל חדות הראיה לא חזרה לקודמת וגם דפיקות בראש והלחץ בראש לא עברו.תור לרופא נקבע ליום ד ואני בלחץ.(מדובר בעין היחידה שלי).איך אפשר להסביד את התופעות ? תודה

07/09/2013 | 17:50 | מאת: פרופ' דב וינברגר

יתכן והייתה הפרעה בזרימת הדם לעין ולכן הראיה מטושטשת מציע שתפני שוב לרופאה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות