אלטרורטינופתיה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

05/09/2013 | 17:25 | מאת: דב

שלום זו בדיקה שנשלחתי לבצע.האם זו בדיקה מסוכנת מכיוון שהבנתי שיש בה נושא של הכנסת אלקטרודות על קרנית העין...מכות תאורה או חשמל ברמות שונות וכו. אודה על התייחסות לנושא וקצת יותר פרטים על אופן ביצוע הבדיקה

07/09/2013 | 12:20 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין בנמצא בדיקה כזו. לפי התיאור כנראה שמדובר בבדיקה אלקטרו פיזיולוגית הבודקת פעילות חשמלית של הרשתית וההולכה בעצב הראיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות