רטיניטיס פיגמנטוזה בשלבים המוקדמים?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

30/06/2013 | 21:05 | מאת: יעל

שלום רב, האם יש אפשרות שאני סובלת מרטיניטיס פיגמנטוזה על אף שבדיקת עיניים (ובתוכה בדיקת הרשתית) יצאה תקינה? אציין כי אני בת 24, מרכיבה משקפי-ראיה מזה 12 שנים בגלל קושי בראיה למרחק (מספר 4- בבדיקה האחרונה) ובזמן האחרון סובלת מעיוורון לילה (כבר משעות מוקדמות של שקיעה) וממעין מסך "שלג" כל שעות האור. אזכיר כי בדיקת עיניים יצאה תקינה ואוסיף כי בבדיקה אצל נירולוג ו- c.t ראש התוצאות יצאו תקינות.

12/07/2013 | 19:26 | מאת: פרופ' דב וינברגר

מציע שתעברי בדיקה אלקטרו פיזיולוגית לשלילת RP

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות