חור מוקולרי

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

28/04/2013 | 11:56 | מאת: ציונה

הי , הייתי בבדיקה עם אבי והרופא אמר שיש לו חור מוקולרי בעין שמאל. והוא חייב בניתוח . יש לציין כי אבי בן 68 וחולה סכרת. רציתי לדעת מהם הסיכונים של הניתוח ומהם סיכויי ההצלחה . יש לציין כי גילינו את החור באיחור של כמעט 3 שנים.

10/05/2013 | 22:22 | מאת: פרופ' דב וינברגר

חור מלא שלוש שנים הסיכוי לשיפור הראיה אפסי ולכן ממליץ לשקול שוב הניתוח

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות