עכירות בזגוגית אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

20/02/2013 | 18:59 | מאת: דליה

שלום דוקטור אני נמצאת למעלה משבוע אחרי ניתוח קטרקט בת 65. יש לי סינוור חזק וכן אני ואה בצד הפנים פס שחור לאורך כל הפנים. כמו כן יש כל הזמן מין עננים שחולפים מול האישון. כל זה קורה רק באור יום. נאלצת ללכת כל הזמן עם כובע ומשקפי שמש. גם מול מחשב ונאלצתי להכהות את המסך. זה מפריע לי מאד וגם מדאיג. מישהו שעבר ניתוח אמר לי שאולי זה נובע מעכירות בזגוגית. לא הבנתי למה הוא התכוון. האם לזגוגית של העדשה ששמו לי? ואם כן, איך אפשר לטפל בזה? לוקחת וולטרן ודתמיצין. תודה

23/02/2013 | 10:25 | מאת: פרופ' דב וינברגר

כל הסימנים הללו אמורים לחלוף, לעיתים הפס השחור נוסע מכך שרואים את גבול העדשה המושתלת. בניתוח קטרקט לא מחליפים את הזגוגית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות