המשך לשאלותי מהמסר שלפניו

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/11/2012 | 12:30 | מאת: פלונית

עליי לציין שאני רואה כמו קווים בעיניים לא רואה מקרוב והאם הבדיקה שביצעו בעיניי למציאת בעיות רשתית הן מספיקות והאם הן אילו שנותנות את התשובה כן או לא יש בעייה ברשתית או אין בעייה ברשתית. האם מה שאני מרגישה בעיניים נובע מנוזלי המוח או משהו אחר. אשמח לתשובות נרחבות לגבי שתי הפניות הרצופות

15/11/2012 | 22:18 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין ספק שלא מדובר בנוזלי המוח

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות