בעיות בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/11/2012 | 12:27 | מאת: פלונית

שלום חולת סכרת לופוס ומפרקים. מזה שנים סובלת מנפיחות בעיניים עם הקימה בבוקר עפעפיים נפוחות ועיניים קטנות. מרגישה כאילו יש משהו שמפריע לי בעיניים משהו פנימי כאילו איזה גוש או נוזל פנימי . בוצעה אצלי בדיקה לתפקוד הרישתית והיא יצאה תקינה כלומר זילוף של טיפות להגדלת האישונים. הכל יצא תקין. ביצעתי mri של המוח הבדיקה יצאה תקינה אבל שמתי לב שבעיין שמאל נראה מלא נוזל פנימי שאולי זה מה שמפריע לעיין במיוחד השמאלית מקטין אותה ויוצר נפיחות עפעף. האם תוכל לומר לי איזו מחלת עיניים זו ? איזו בעייה זו? אשמח להסבר מלא עם כל המילים הרפואיות. והאם כל העיניין קשור גם למחלות שציינתי.

15/11/2012 | 22:16 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לצערי מתאורך איני יכול לאבחן את המחלה אך נראה לי שמדובר בבעיה בעפעפיים ולא בעיניים עצמן

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות