בדיקת רופא

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/10/2012 | 17:48 | מאת: משה

שלום ד"ר מדי שנה אהי עושה בדיקת תחתית העיין בגלל סוכרת סוג ב' הבדיקה מלווה בטפטוף של טיפות -המתנה ובדיקה חוזרת. לאחרונה ערכתי בדיקת עיינים אך במקום טפטוף הטיפות נעשתה לי בדיקה על ידי שתי "מכונות" שבאחת מהן חשתי זרימת אוויר לתוך העין האם מדובר באותן בדיקות ( הטיפות והאוויר) תודה

21/10/2012 | 20:13 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הבדיקה עם האויר הייתה כנראה בדיקת לחץ תוך עייני לא פירטת איך נבדקה הרשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות