ניוון ברשתית של העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/09/2012 | 04:55 | מאת: שרית

שלום רב, רופא עיניים המליץ לאימי בת ה- 74 לקחת opti-safe. על פי ההוראות מומלץ לקחת את ה- opti-safe עם האוכל אימי חולת אלצהיימר וקשה לי לעקוב אחריה. יש באפשרותי לשים לב שהיא תיקח את ה- opti-safe כשעה אחרי האוכל. כלומר: בבוקר ב- 08:30 ולפני הליכתה לישון ב- 20:30-21:30. האם זה בסדר או שאנחנו בבעיה? תודה על התשובה!

15/09/2012 | 10:35 | מאת: פרופ' דב וינברגר

זה בסדר לקחת את האופטיסייף כשעה לאחר האוכל.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות