מרכזים לניתוחי עיניים בחול

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

06/09/2012 | 23:03 | מאת: רוני

שלום רב, אני מחפש בדחיפות שמות, כתובות ואנשי קשר במרכזים לטיפולי טראומות של העין בחו"ל. איזה מרכז מתמחה בטיפולי טראומה של העין, ניתוחי רשתית מסובכים וכולי? תודה

07/09/2012 | 12:26 | מאת: פרופ' דב וינברגר

איני נוהג לנקוב שמות או כתובות של רופאים במסגרת הפורום. איתך הסליחה

08/09/2012 | 16:49 | מאת: רוני

אשמח לדעת היכן אפשר לקבל פרטים על מרכזים כאלה בחו"ל (מבלי שתמליץ על מרכז זה או אחר)

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות