אצות ובצקת רישתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/08/2012 | 16:14 | מאת: אמי

אובחנה אצלי בצקת שמגיבה טוב לסטרואידים, הרופא הפנה אותי לראומטולוג לצורך בדיקת סיבה וסקולרית. הבצקת היא בשתי העיניים. שמעתי על מחקר שלך בנושא אצות . האם זה עשוי לעזור לבעיית הבצקת?

18/08/2012 | 20:31 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין אצלינו מחקר על אצות ובצקת של הרשתית אבל אכן אנחנו מתמחים בטיפול בנושא. כמובן שהשאלה העיקרית היא מהי סיבת הבצקת. אם תתני יותר פרטים יתכן וניתן יהיה לסייע לך

18/08/2012 | 23:54 | מאת: אמי

הבעייה היא שלא יודעים מה הסיבה לבצקת.אישפוז במח' עיניים באיכילוב, וטיפול בסטרואידים באסותא הצליחו לטפל בסימפטום, ההשערה היא שמדובר בדליפה וסקולרית.לכן נשלחתי לייעוץ אצל ראומטולוג. מדובר בשתי העיניים בו זמנית. האם היית ממליץ לבדוק כיוון נוסף?

20/08/2012 | 21:05 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הייתי מבצע צילום פלואורסצאין

21/08/2012 | 18:29 | מאת: אמי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות