היתדקקות רישתית ניכרת

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/08/2012 | 15:49 | מאת: רותי

שלום ד"ר - חמתי בת 58 סובלת מזה שנים מגלאקומה +סכרת כתוצאה מכך סובלת היום מעיוורון חלקי כתוצאה של התדקקות ניכרת של העין עם העילמות שכבת הפוטורצפורטים - ללא נוזל תת רשתי או בצקת ללא משיכת זגוגית - תוצאות OCT ב 2008 אנחנו מצפים בכליון עיניים למחקר שימצא פיתרון לבעיה זו - אנא האם ידוע לך על ניתוח/טיפול בעניין זה ? תודה רבה

12/08/2012 | 17:47 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לצערי כיום אין כל ניתוח או טיפול היכול להואיל

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות