פענוחבדיקת oct

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/07/2012 | 22:08 | מאת: שרה טורס

שלום אני בת 68לאחרונה הראיה שלי ירדה ורופא עיניים שלח אותי לבדיק oct ביוני עשיתי בדיקה ואלה התוצאות עין ימין הידרציה מקולרית עדינה ללא עיבוי הרשתית יכול להתאים טלאנגיאקטזיס בעין שמאל הדקקות ושינוים אטרופים שלה הרמה מוקדית שלה rpe הפרי מקולרי ללא עדות לנוזלים תת או תוך רטינליים עובי הרשתית המקולרית מגיע ל220 מיקרון בספקטרליס מה זה אומר ומה עלי לעשות בתודה מראש שרה

03/07/2012 | 22:17 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הבדיקה נראית שאין צורך בטיפול מיוחד אבל ללא בדיקה קלינית אין לי יכולת ליעץ על המשך.אך נראה לי שמעקב יספיק

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות