ליזר -תזכורת

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/06/2012 | 17:28 | מאת: אמיר

אבקש תגובה לשאלתי בקשר לשימוש בליזר למחלה CSR מיום 3-6 {תזכורת} תודה

09/06/2012 | 19:57 | מאת: פרופ' דב וינברגר

שלום אמיר, נראה לי ששלחתי תגובה אבל כנראה לא קיבלת, אני נוהג לטפל בלייזר במידה ומוקד הדלף אינו מאד קרוב למרכז הראיה, בדרך כלל התוצאות מצויינות, אין זה מונע הישנות המחלה לעיתים, יש להקפיד ולהמנע מקבלת תרופות המכילות סטרואידים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות