יעוץ

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/05/2012 | 23:10 | מאת: אמיר

בן 57 בריא ללא מחלות רקע לפני שנה וחצי אובחנתי על ידי רופא עניים ובדיקת ס,ט + oct במחלת csr בעין ימין קיבלתי טיפות עניים אוזופט 1% +דיקלופטיל0.1% שלוש פעמים ביום למשך 3 חודשים והכל עבר כעת שוב חזרה המחלה והרופא נתן לי אותם הטיפות ועשית ס.ט והשאלה ממה נובעת המחלה הזאת ?והאם יש טיפול יותר חזק שיכול למנוע את הישנות המחלה? האם יכולה לפגוע בראיה? שלושה חודשים עם הטיפול ועדין רואה ענן בעין ימין רופא העניים אופטימי וטוען שזה יחלוף ? הרופא שלי רופא עניים עם התמחות ברשתית האם כדאי ליבדק אצל רופא אחר מומחה רשתית?

19/05/2012 | 12:20 | מאת: פרופ' דב וינברגר

במקרים חוזרים של לCSR אני נוהר לבצע צילום fa ולראות אם אפשר לטפל בלייזר לצריבת מקום הדלף

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות