ליזר ברג'

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

16/05/2012 | 13:48 | מאת: איל

בבדיקת מומחה רשתית נכתבה המלצה לליזר ברג' בעין ימין עקב hst היפרקולה בעין ימין בשעה 10. אבקש לשאול כיצד מבוצע הליך זה (הרדמה כללית או מקומית,אורך זמן הניתוח וכד')? האם ישנם סיכונים בהליך זה? מה עלול לקרות באם אעדיף שלא לבצע את הטיפול המומלץ הנ"ל כרגע? בתודה רבה מראש!

16/05/2012 | 20:03 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לא מכיר את הפגם שציינת, טעות בכתיבה, לייזר ברג' כטיפול מונע נהוג לעשות לעיתים נדירות שיש הרבה שינויים ניווניים היקפיים רבים ומסכנים את הרשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות