אחרי תיקון לייזר לקרע ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/05/2012 | 09:09 | מאת: רונית

בת 38, בריאה מרכיבה משקפים מס' 4.5. לפני כשלושה שבועות ראיתי לפתע המון כתמים שחורים זזים+נקודות+ערפל וטשטוש ראה רציני. פניתי למיון ואובחן קרע ברשתית עם מעט דימום שטופל בלייזר. מאז הראיה אומנם התבהרה אך הנקודות וה"צפים" עדיין בעוצמה ובתדירות גבוהה. כמו כן ישנו דופק פנימי בעין אותו אני מרגישה, הרופא טען שאין קשר. האם אתה מכיר תופעה כזו של דופק פנימי בעין?האם אין לשלוח אותי לבדיקת אולטראסאונד, כלי דם או oct בנוסף לבדיקת הרחבת אישונים? תודה רבה על תשובתך

16/05/2012 | 20:00 | מאת: פרופ' דב וינברגר

, גופים הצפים ישארו בעין תקופה די ארוכה בדרך כלל נעלמים בחלקם, הרגשת הדופק הפנימי בעין מופיעה לעיתים לאחר לייזר, אינה מסוכנת, אין צורך בבדיקות שציינת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות