חולון

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/04/2012 | 20:49 | מאת: אינה

שלום רב, בעלי בן 48, אובחן כסובל מ- CSR, בעיין שמאלית. הוא סובל מטישטוש ראיה שהחמיר במהלך השנתיים. האם ניתן לטפל בבעיה זאת? לרפא או למנוע החמרה? תודה, בברכה אינה מרום

24/04/2012 | 21:26 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ניתן לטפל במחלה זו ובדרך כלל גם לשפר את הראיה

24/04/2012 | 21:55 | מאת: אינה

תודה! האם אתה מטפל במחלה זאת? אם כן, האם ניתן להגיע לטיפול דרך מושלם של כללית? האם מדובר בהתערבות ניתוחית או טיפול שמרני?

24/04/2012 | 23:33 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אני אכן מטפל במחלה זו. יש החזר על חלק מהתשלום עבור הבדיקה אני מקבל במכון מור

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות